Av. Mil·lenari, nº14 local 5 · 08160 Montmeló · (Barcelona) · +34 935 684 536

Impressió Digital

Per qué Digital?


Aquest procés és ideal per a projectes d'impressió de baix volum i temps de lliurament summament curts, ja que un dels principals avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos, doncs no requereix temps d'assecat o refredament al no treballar amb tintes en base aquosa, com la tradicional impressió òfset.

Impresión Digital
Impresión Digital en Barcelona

Realitzem tot tipus de treballs de papereria interna: targetes, flyers de presentació, paper carta, sobres de totes les mesures i qualitats, dossiers, carpetes amb encunys...

“La Impremta de Montmeló al seu servei, donat una bona impressió desde 1984”.

Papereria Coorporativa

targetes - factures - albarans - rebuts - paper carta - sobres de totes les mesures i qualitats - dossiers - carpetes...
Llegir més...

Talonaris, Blocs, Etc...

Acabats en Encolats o Engrapats, amb Microperforat i Numeració - Altres tipus de models i d'acabats no dubteu a consultar.
Llegir més...

Sobres i Bosses diversos

El més comú són sobres amb o sense finestra, impresos tant per davant com en la solapa. També existeixen bosses diverses.
Llegir més...

Calendaris

Copymont us ofereix personalitzar els calendaris per a qualsevol model. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. De sobretaula o de paret, i fins a una mida din A3. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics o familiars.
Llegir més...

Discs Estacionament

Un disc horari o disc d'aparcament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat (normalment entre una i dues hores), mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.
Llegir més...
Pensament Creatiu

Pensament Creatiu

Disposem de tots els serveis tant en impressió, i en acabats gràfics, necessaris. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client. Amb la possibilitat d'aplicar una àmplia varietat d'acabats, per fer de la teva feina, una cosa única.
Habilitats Tècniques

Habilitats Tècniques

En Gràfiques Copymont comptem amb els millors mitjans tecnològics i personal altament experimentat i qualificat per així poder satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients, garantint sempre excel·lents resultats.
Image