Av. Mil·lenari, nº14 local 5 · 08160 Montmeló · (Barcelona) · +34 935 684 536

Calendaris

Calendaris de SobreTaula, Butxaca i Paret

Copymont t’ofereix la possibilitat d’imprimir calendaris totalment personalitzats en diferents models. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics.

Realitzem la impressió a color, sobre paper brillant o mate, i ens encarreguem de la manipulació total del calendari.
Image

Enquadernacions.

Disposem de diferents tipus d’enquadernacions de treballs i dossiers. Wire-0, espiral metàl•lica i canonet de plàstic. Podem enquadernar fins a din A3. Ara també hem afegit l'enquadernació tèrmica.
Llegir més...

Calendaris

Copymont us ofereix personalitzar els calendaris per a qualsevol model. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. De sobretaula o de paret, i fins a una mida din A3. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics o familiars.
Llegir més...

Segells Goma

Disseny revolucionari Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides, fins a 4 colors de tinta i escala de grisos. Tot a un preu inferior als segells convencionals. Pregunta a Copymont.
Llegir més...

Discos Estacionament

Un disc horari o disc d'aparcament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat (normalment entre una i dues hores), mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.
Llegir més...
Pensament Creatiu

Pensament Creatiu

Disposem de tots els serveis tant en impressió, i en acabats gràfics, necessaris. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client. Amb la possibilitat d'aplicar una àmplia varietat d'acabats, per fer de la teva feina, una cosa única.
Habilitats Tècniques

Habilitats Tècniques

En Gràfiques Copymont comptem amb els millors mitjans tecnològics i personal altament experimentat i qualificat per així poder satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients, garantint sempre excel·lents resultats.
Image