Av. Mil·lenari, nº14 local 5 · 08160 Montmeló · (Barcelona) · +34 935 684 536

Segells

Per qué Modico®?

Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides i fins a 6 diferents variants de colors no deixen res a desitjar.

Brillant qualitat d'impressió

En aquest tema Modico® és insuperable. La resolució és de fins a 600 ppp i la tonalitat s'imprimeix d'una manera ordenada i suau. El segell modico® és fins i tot capaç de produir mitjans tons amb diversos matisos

Llarga durada.

Pels nostres segells d'oficina donem una garantia de 7 anys contra l'assecat de la tinta. És possible segellar fins a 20.000 vegades en una recàrrega. El segell es pot omplir fàcilment, la placa de text i la coixinet entintada són reemplaçables.

Moltes possibilitats

A més dels 6 diferents colors de tinta, estan també disponibles a Modico®, segells amb tinta d'assecat ràpid. Amb aquests pot segellar una gran varietat de materials, per exemple, paper de fotografia, metall, teixits sintètics, fusta, ceràmica, tèxtil, etc.

Enquadernacions.

Disposem de diferents tipus d’enquadernacions de treballs i dossiers. Wire-0, espiral metàl•lica i canonet de plàstic. Podem enquadernar fins a din A3. Ara també hem afegit l'enquadernació tèrmica.
Llegir més...

Calendaris

Copymont us ofereix personalitzar els calendaris per a qualsevol model. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. De sobretaula o de paret, i fins a una mida din A3. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics o familiars.
Llegir més...

Segells Goma

Disseny revolucionari Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides, fins a 4 colors de tinta i escala de grisos. Tot a un preu inferior als segells convencionals. Pregunta a Copymont.
Llegir més...

Discos Estacionament

Un disc horari o disc d'aparcament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat (normalment entre una i dues hores), mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.
Llegir més...
Pensament Creatiu

Pensament Creatiu

Disposem de tots els serveis tant en impressió, i en acabats gràfics, necessaris. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client. Amb la possibilitat d'aplicar una àmplia varietat d'acabats, per fer de la teva feina, una cosa única.
Habilitats Tècniques

Habilitats Tècniques

En Gràfiques Copymont comptem amb els millors mitjans tecnològics i personal altament experimentat i qualificat per així poder satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients, garantint sempre excel·lents resultats.
Image