Av. Mil·lenari, nº14 local 5 · 08160 Montmeló · (Barcelona) · +34 935 684 536

Disc Estacionament

Disc Horari d'Estacionament

Un disc horari d'aparcament o disc horari d'estacionament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat (normalment entre una i dues hores), mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.
Disc Horari d'Estacionament
Disc Horari d'Aparcament
Impressió en Cartolines Brillant de 350gr o superior - Impressió en quadricomies, dos colors o a petició del client - Disseny totalment personalitzat, sense càrrec - Acabats en Llaminats Brillant - Altres tipus de models i d'encunys no dubteu a consultar

Models de Discos

 • All
 • Circular
 • CircularAmbPeana
 • Esclusiu
 • Quadrat
 • Rectangular
 • Sandwitch
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Pensament Creatiu

Pensament Creatiu

Disposem de tots els serveis tant en impressió, i en acabats gràfics, necessaris. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client. Amb la possibilitat d'aplicar una àmplia varietat d'acabats, per fer de la teva feina, una cosa única.
Habilitats Tècniques

Habilitats Tècniques

En Gràfiques Copymont comptem amb els millors mitjans tecnològics i personal altament experimentat i qualificat per així poder satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients, garantint sempre excel·lents resultats.

Més Treballs

Papereria Coorporativa

targetes - factures - albarans - rebuts - paper carta - sobres de totes les mesures i qualitats - dossiers - carpetes amb encunys...
Llegir més...

Talonaris, Blocs, Etc...

Acabats en Encolats o Engrapats, amb Microperforat i Numeració - Altres tipus de models i d'acabats no dubteu a consultar.
Llegir més...

Sobres i Bosses diversos

El més comú són sobres amb o sense finestra, impresos tant per davant com en la solapa. També existeixen bosses diverses.
Llegir més...

Calendaris

Copymont us ofereix personalitzar els calendaris per a qualsevol model. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. De sobretaula o de paret, i fins a una mida din A3. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics o familiars.
Llegir més...

Discs Estacionament

Un disc horari o disc d'aparcament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat (normalment entre una i dues hores), mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.
Llegir més...

Som responsables i tenim cura del medi ambient. Fem la Declaració Anual de Residus Industrials. Y treballen únicament sobre paper amb certificació FSC.


Imprimir no contamina.

Truqueu o envieu un formulari...
Estarem encantats d’ajudar.

Avinguda Mil·lenari nº14, local 5
08160, Montmeló,
(Barcelona).

Mòbil: +34 665 66 83 21
Tel: +34 935 684 536

Estem oberts
de dilluns a divendres

de 9:00h a 13:00h al matí
i de 16:00h a 19:00h a la tarde.

Image