La millor Impremta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Segells de Goma

Per qué Modico®?

Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides i fins a 6 diferents variants de colors no deixen res a desitjar.

Brillant qualitat d'impressió

En aquest tema Modico® és insuperable. La resolució és de fins a 600 ppp i la tonalitat s'imprimeix d'una manera ordenada i suau. El segell modico® és fins i tot capaç de produir mitjans tons amb diversos matisos

Llarga durada.

Pels nostres segells d'oficina donem una garantia de 7 anys contra l'assecat de la tinta. És possible segellar fins a 20.000 vegades en una recàrrega. El segell es pot omplir fàcilment, la placa de text i la coixinet entintada són reemplaçables.

Moltes possibilitats

A més dels 6 diferents colors de tinta, estan també disponibles a Modico®, segells amb tinta d'assecat ràpid. Amb aquests pot segellar una gran varietat de materials, per exemple, paper de fotografia, metall, teixits sintètics, fusta, ceràmica, tèxtil, etc.

Alguns Models

Segells Goma
Segells Goma
Segells Goma

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.