La millor Impremta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Impressió Òfset

SpeedMaster 52-2

Procés

Per qué Òfset?

Reproducció fidel del detall de la imatge - Possibilitat d'usar una gran varietat de papers. - Processos de preparació ràpids i senzills, que sumat al baix preu de la planxa, fan que sigui un sistema d'impressió econòmic. - És més econòmic per a projectes de tiratges mitjans, encara que també es pot utilitzar per a llargs tiratges i en una gamma de formats molt àmplia. - A més, la impressió en òfset és molt més ràpida ja que hi ha menor temps de preparació de les planxes comparat amb altres sistemes d'impressió com el huecograbado o la flexografia (ja en desús).

Comptem amb una gran varietat en qualitat, colors i mesures de paper copiatiu per a la realització de factures, albarans,rebuts, talonaris de comandes...

En el nostre taller Òfset li assessoraran sobre les diverses possibilitats d'acabats en papers i cartolines: estucats brillants, mats, reciclats, de gamma alta, econòmics,...Podran escollir diferents formats, negres i quantitats, sempre pensant a optimitzar al màxim la seva comanda.

Especials i Creadors

Impressió Papereria Corporativa
Papereria Corporativa
Impressió Talonaris, Blocs, Entrades, Loteria
Talonaris, Blocs
Impressió Sobres i Borses
Sobres i Bosses
Impressió i Manipulació Disc Control Hora Estacionament
Discs Hora Límit

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.