La millor Impremta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Inici

Benvinguts a Gràfiques CopyMont S.L.

“La Impremta de Montmeló al seu servei”.

CopyMont ofereix tot tipus de treballs d'alta qualitat per al funcionament intern de l'empresa. A partir del logotip, des del nostre departament de documentació i imatge corporativa, li assessorem de les possibilitats d'impressió i disseny.

Realitzem tot tipus de treballs de papereria interna: targetes - flyers de presentació - paper carta - sobres de totes les mesures i qualitats - dossiers - carpetes amb encunys... També diferents treballs de publicitat externa: fullets d'activitats puntuals - tríptics - díptics - cartells d'espectacles - cartells de productes - catàlegs empresa - calendaris - revistes - llibres - carpetes...

Comptem amb una gran varietat de colors i mesures de paper per el seu acabat. També per a la realització de factures - albarans - rebuts - talonaris de comandes - entrades - blocs.

Contacte

A-Gràfics

Talonaris, Plegats, Laminats, etc... Existeixen molts acabats i manipulats, des de plastificats fins a plegats. Demana el que t'interessi i posarem la solució final del treball.

ImDigital

Quan ens decidim per una impressió digital, escurcem els temps de producció en un imprès a tot color. la millor opció d'impressió de qualitat per a quantitat petites.

ImÒfset

A dia d'avui els temps de producció s'han escurçat i els terminis de lliurament amb això s'ha reduït. La major qualitat d'impressió al millor preu.

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.