La millor Impremta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Serveis de Copisteria

Disc Hora

Un disc horari o d'aparcament és un sistema per poder permetre l'aparcament gratuït durant un temps limitat, mitjançant un disc o una tira rellotge que mostra l'hora en què s'ha aparcat el vehicle.

Wire-0

Disposem de diferents tipus d’enquadernacions de treballs i dossiers. Wire-0, espiral metàl•lica i canonet de plàstic. Podem enquadernar fins a din A3. Ara també hem afegit l'enquadernació tèrmica.

Calendaris

Copymont us ofereix personalitzar els calendaris per a qualsevol model. Mensuals, bimensuals o làmines anuals, per a empreses o particulars. De sobretaula o de paret, i fins a una mida din A3. Per obsequiar als teus clients o bé als teus amics o familiars.

Segells Goma

Disseny revolucionari Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides, fins a 4 colors de tinta i escala de grisos. Tot a un preu inferior als segells convencionals. Pregunta a Copymont.

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.