La millor Impremta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Empresa

Gràfiques CopyMont S.L.

Impremta CopyMont, 30 anys amb tu, donant bona impressió

La “Impremta de Montmeló” va començar les seves aventures cap a mitjan 1984. Aleshores el seu fundador, Luis Aliaño Román, compaginava el seu treball de transportista amb una petita impremta muntada amb molta il·lusió i esperança, en un petit local del passatge Milà i Fontanals de Montmeló. En un parell d'anys va haver d'aparcar el camió definitivament, encara que no la seva afició a ell, per dedicar-se a temps complet a la seva altra passió, donar forma als textos impresos.

Els inicis no van ser fàcils, però sí molt agraïts. Molt treball, tot per aprendre i milers de tecnologies noves obrien les possibilitats d'un futur millor pels seus 5 fills. Tots van posar l'espatlla en la mesura que podien. El cap de família, Bella, va recolzar des del principi al fundador en les seves idees, i va treballar braç a braç en la petita impressora de tipografia, quan encara es perforava i numerava manualment. La primogènita, Bella, que amb la seva inimaginable facilitat per als nombres va ajudar des del primer dia en la comptabilitat i en el tracte directe amb els clients. Cárol, la segona, va venir de la mà, i va ser molt probablement la primera *guillotinista dona de la comarca, que va aprendre l'ofici al segle 20 amb una guillotina del segle 19.

Uns anys més tard cadascun ha seguit el seu camí, però els tres fills petits s'han quedat per seguir fent d'aquest petit negoci una segona llar...

Interés

A la Red

Pots deixar comentaris a la nostra pàgina de Facebook o Twitter.

Estamos en la Red
Cuidem l'entorn

Declaració Anual de Residus Industrials. Imprimir no Contamina.

Cuidamos el medio ambiente

Treballadors

Amb un equip de professionals d'àmplia experiència i dedicació, que ha fet del contacte directe i personalitzat, una de les claus del seu èxit, adequant els seus coneixements i experiència a les necessitats particulars de cada treball amb la finalitat de fer realitat les necessitats del client.

Imagen Luis
Fundador

Luis Aliaño

Soci de la S.L. però tambè és el fundador de GC, contestarà qualsevol dubte a part de ser encarregat del taller d'impressió.

Imagen Noelia
Administració

Noelia Aliaño

Encarregada de la copisteria i d'impressió digital. Resoldrà qualsevol dubte que pugueu tenir tant en digital com en òfset.

Imagen Luis
Impressor

Luis A. Alfonso

Maquinista, dels d'abans, amb 15 anys d'experiència “pujat” a les màquines. Pot portar des d'una AB Dick fins a una SpeedMaster de 4 cossos.

Imagen Albert
Guillotinista/Impressor

Albert Aliaño

El peó necessari en tot tauler d'escacs. 10 anys donant forma als treballs, tant en màquina com fora d'elles.

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.